ŠamaricaWindows Profili

Profil 78 Drvo Aluminijum 3 Stakla

Prozor Sistem Šamarica izrađen je od lamelirane Hrastovine prve klase suvoće 10-12%,debljina drveta štoka je 78mm a debljina drveta krila 82mm. Ovaj profil prihvata paket stakla od 42mm u koji se mogu ukombinovati razni paketi u zavisnosti od porudžbine. Staklo paket se može povećati i do 48mm ovisno o zahtevu investitora. Za prozore ovog tipa posedujemo Rozenhajm sertifikat za izvoz u Evropsku uniju i Švajcarsku.
Aluminijum je sistem Šamarica ekstrudiran u Sapi, Italija.
Dihtunzi su EPDM što obezbeđuje dobro zaptivanje i dug vek.
Okov je Roto NT nosivosti 130 kg po krilu.

Profil 68 Drvo 2 Stakla

Profil 68 trostruko lameliran ,izrađuje se od drveta ( čamovina,hrast,ariš, belibor, jela,meranti). Debljina drveta štoka je 68x80mm a debljina krila 68x79mm.
Ovaj profil prihvata paket stakla 23mm. Staklo je ustakljeno silikonom.
Okov je Roto NT nosivosti 130 kg po krilu.,zaptivna guma EPDM.Farba se bojama na vodenoj bazi.

Profil Drvo Aluminijum 2 Stakla

Profil Aluminijum Drvo 2 Stakla

Profil Aluminijum+Dr sistem aluminijuma Šamarica,ekstrudiran u Sapi, Italija.
Profil štoka i krila je sa termoprekidom.Profil je sa unutrašnje strane obložen Hrastovim lajsnama. Veza između Al i drvenih opšivnih lajsni je sa PVC klipsama.
Ovaj profil prihvata paket stakla dvoslojni 26mm, i troslojni 48mm ovisno o zahtevu investitora,ustakljeno EPDM gumom obostrano. Dihtunzi su EPDM,Okov je Roto NT nosivosti 130 kg po krilu.Drvene lajsne se farbaju bojama na vodenoj bazi a aluminijum putem plastifikacije po RAL ton karti.